Novi Sad
07.04.2011.
04:25 > 12:04
Problem nestašice lokalnih anestetika u Kliničkom centru Vojvodine je rešen i od danas će biti nastavljene sve male hirurške intervencije koje su bile odložene.
  • sledeci problem molim

    07.04.2011 06:19
    na resavanje
    a kriminal vezan za namestanje tendera oko preuzimanja obezbedjenja za KC Vojvodina, ljudi problematicnog ponasanja i biografije koji po bratsko ,zemljacko, kumovskoj liniji otvoreno rade kriminalne radnje, sikaniraju stare radnike, pokazuju bahatost, vulgarnost prema nasem zenskom osoblju - kad ce se taj problem resavati? ili su se svi dobro "utalili" pa nema ko da resi?Bice to
  • Dr Petrović

    06.04.2011 20:44
    Nije problem u anesteticima, već u Tadiću i Dotadićima, SPS nasledstvu kadrova, u sistemu krađe, korupcije, svi političari i sve političke partije svojom nesposobnošću, poltronstvom i alavošću upropaštavaju Srpski narod i pridružene manjine, rasturaju državu i materijalno i duhovno. Narod ćuti i trpi, svi misle da je to problem "nekoga drugoga" i dok ne ustane kuka i motika, u ovoj državi reda neće biti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna